martes, 10 de enero de 2012

10 de Gener de 2012

En aquesta sessió hem continuat treballant amb el fotograma, és a dir, per grups. En un inici, hi havia un situació de caos, atès que no sabíem com començar a fer-ho, no fèiem més que plantejar-nos dubtes. Un cop ha arribat la mestra, ens ho ha resolt tot i ja li hem agafat el truc a la tasca, només era qüestió de posar-se mans a l’obra.

De seguida, hem començat a avançar ràpidament i ja dominen més el Corel Draw i el Movie Maker. Ens hem anat ajudant les unes a les unes quan ens encallàvem i hi ha molta comunicació entre les membres del grup.

El que he après d’aquesta classe és, un cop més, la importància del treball en grup per tal d’anar construint un coneixement compartit entre totes, compartir experiències i vivències, explicar-nos el que anem entenent i donar-nos suport en els moments d’incertesa. Quant a la tasca, crec que ens serà útil a l’hora de treballar amb els infants. És una bona oportunitat de treballar d’una manera més dinàmica i visual, com per exemple, fer un fotograma amb diferents fruites. D’aquesta manera, es podran treballar els colors, les mides, les formes i donar-les nom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario