jueves, 10 de noviembre de 2011

3 de Novembre de 2011

La sessió ha començat amb l’explicació per part del mestre de dos treballs que haurem de realitzar en els següents dies. D’una banda, el primer consisteix a treballar en petits grups diferents recursos i estratègies TAC per a l’Educació Infantil a partir d’uns articles. D’aquesta manera, cada grup n’ha escollit un diferent per poder treballar-ho a fons i el proper dia fer una petita exposició que obri un tema de debat i tothom sàpiga de què tracta cada estratègia TAC. Més concretament, el nostre grup ha triat l’article anomenat: “Aprendre a conviure i a habitar el món”.

Així doncs, aquesta sessió s’ha dedicat a treballar en petits grups i començar a llegir i analitzar l’article que hem triat. M’ha semblat molt curiós veure com, per exemple, l'ús del vídeo permet treballar aspectes referents a la convivència, el treball col·laboratiu i afavoreix la integració de cada alumne al grup, a la vegada que fomenta l’autoestima de l’alumnat. Aquesta és la idea que més m’ha impactat perquè mai m’ho havia parat a rumiar, de manera que he après que pel simple fet de tenir interès en alguna cosa, ja ho pots aprendre.

D’altra banda, el segon treball tracta d’assistir a una escola i, seguint una pauta, fer una exploració per tal de fer una posterior valoració de com el centre educatiu treballa les TIC, la formació que té el professorat envers les noves tecnologies, entre d’altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario