jueves, 13 de octubre de 2011

13 d'Octubre de 2011

La sessió d’avui s’ha destinat a treballar en equip. La tasca consisteix a llegir entre tots els grups de la classe un article i treballar-ho per tal del següent dia posar-ho en comú amb la resta i establir un temps de debat on tothom pugui participar i dir la seva. Aquesta metodologia em sembla molt encertada perquè hi ha una gran cooperació entre tots els membres de la classe i al final de la propera sessió tothom estarà assabentat de les idees més rellevants de cada lectura, sense la necessitat que cadascú les hagi de llegir totes de manera individual.

Quant al meu grup, hi ha molta comunicació i respecte del torn de paraula i de diferents punts de vista, de manera que hi ha un bon ambient de treball en què cadascuna de nosaltres aporta el seu granet de sorra perquè la feina s’avanci. Quan es planteja qualsevol dubte o inquietud ho intentem resoldre perquè no quedi cap fil penjant i, sobretot, compartim tot allò que hem après. 


Així doncs, cada vegada que faig una tasca en grup m’adono més i més de la importància de saber treballar amb altres persones, ja que en el nostre futur laboral haurem de fer-ho constantment. Tanmateix, ens hem d’acostumar i hem d’agafar agilitat i habilitat a l’hora d’expressar allò que volem comunicar per tal que ens entenguin i sigui un discurs lògic, estructurat i fluid. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario