viernes, 7 de octubre de 2011

4 d'Octubre de 2011

Al llarg d’aquesta sessió, la mestra ens ha estat explicant tot un conjunt d’aspectes relacionats amb la digitalització de les imatges i els colors d’aquestes. En general, m’ha semblat un tema molt interessant, tot i que a 4rt d’ESO ja havia tractat alguns d’aquests conceptes. No obstant això, l’atenció envers la classe va començar a desaparèixer al començar a parlar de temes que no havia sentit mai abans i em vaig perdre totalment. Crec que va ser degut a què la professora volia explicar massa coses en un temps limitat. D’aquí he après que s’ha de gestionar la informació que es vol transmetre en funció del temps que es té i que sempre és millor aclarir els conceptes bàsics que s’aniran repetint contínuament.

El fet que hagués estat perduda una part de la classe, va ser un dels motius que em va fer llegir a casa el que s’havia estat parlant; de manera que el que s’havia transmès en la sessió ho vaig assolir d’una manera més autònoma i amb dubtes referents a què signifiquen algunes de les sigles que apareixen en el Power Point. Aquesta inquietud espero que es resolgui el pròxim dia a classe quan treballem uns exercicis en relació al pes i a la mida de les fotografies, ja que els conceptes seran aplicats d’una manera totalment pràctica i serà el moment en què comprengui amb exactitud la seva utilitat.

També cal destacar que al final de la classe vam visualitzar una sèrie de Power Points en què apareixien diferents fotografies digitalitzades. Això va ser l’altre pas per interessar-me a l’hora de llegir el que havíem fet a classe i per despertar-me una gran curiositat per experimentar i explorar més sobre aquest tema. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario