lunes, 5 de diciembre de 2011

24 de Novembre de 2011

L’objectiu principal d’aquesta classe ha estat el treball en grup. Com en les altres sessions que hem treballat en equip, ens hem reunit tots els membres per parlar i continuar realitzant aquelles tasques que encara tenim pendents per lliurar i/o exposar. Així doncs, ens hem estat explicant entre nosaltres què havíem entès de cada activitat que hem de fer per així aclarir els dubtes que ens poguessin sorgir i tenir clar quin era el nostre rol dins del grup.

Aquest tipus de sessions m’ajuden a valorar cada cop més la importància del treball equip i, sobretot, la cooperació i la responsabilitat que això implica. Si no es donen aquestes dues característiques, el treball no funciona i es converteix en un vertader caos o un laberint ple de camins.

Finalment, vam tenir una petita reunió amb el mestre que ens va clarificar tots els dubtes que teníem, més concretament, sobre el projecte. En un inici aquest treball em va generar una gran sensació d’inquietud perquè no vaig entendre ben bé en què consistia i cadascuna de les meves companyes havia entès una cosa diferent. Gràcies a l’ajuda del professor vam comprendre exactament què s’havia de fer i ens vam posar mans a l’obra a començar a aportar idees i suggeriments. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario